Вуличками середньовічного Львова

Під час пішохідної екскурсії Ви матимете змогу поринути в  атмосферу такого давнього і водночас сучасного міста Лева, поблукати його затишними вузенькими вуличками, ознайомитись з культурним надбанням та відчути на собі неповторний шарм середньовічного Львова.

Ця мандрівка допоможе Вам дізнатися про побут та традиції древнього міста, а також про історії людей – славетних постатей, які творили історію Львова, і в чиїх розкішних кам’яницях сьогодні знаходяться музеї, кав’ярні чи ресторани.

Впродовж екскурсії Ви побуваєте в місцях, де колись прогулювались  королі, імператори та видатні люди, і Вас постійно супроводжуватимуть скульптури кам’яних левів, які вважаються символом нашого міста.

Основними об’єктами для огляду під час екскурсії  будуть:

Оперний театр, пам’ятник Т. Г. Шевченку, Латинський кафедральний собор та каплиця Боїмів, Домініканський монастир, вірменський, руський та єврейський квартали з їхніми основними пам’ятками, аптека-музей, а також площа Ринок з давніми кам’яницями (Чорна кам’яниця, Шольц-Вольфовичів, кам’яниця Корнякта, палац Бандінеллі тощо) та Ратуша, з якої відкривається мальовнича панорама Львова.

Екскурсія буде ідеальним варіантом ознайомлення з містом для людей, які прагнуть за короткий проміжок часу відчути місто та побачити світову архітектурну спадщину!

Коментарів поки що немає.

Залишити коментар

Доведіть, що Ви не робот, дайте відповідь: